SvenskEnglish
 

 
Nye kvalitetsbriller produsert i Italia med linser fra franske BNL. Disse teknisk avanserte linsene består av hele 11 ulike lag. Evolve polariserte linser er laget i polykarbonat, er fotokromatiske (mørkere eller lysere avhengig av lysets intensitet) og behandlet med en anti-refleks og olofob (vann- og smussavvisende) coating. Innfatningene er produsert i Italia, hvor den endelige monteringen av brillene er gjort. Enestående optisk klarhet med minimal forvrengning og høyeste UV-beskyttelse sikrer optimalt syn, stilig utseende og god beskyttelse for både fiske og andre friluftsaktiviteter.

BANDIT
En middels buet passform med en behagelig vinklet nesebro gjør disse brillene til et godt valg for folk med middels til store ansikter. Linsehøyde inkludert ramme er 4,6 cm. Leveres i støtsikkert etui med pusseklut og nakkestropp.

 

71155 - Black glossy frame with Grey lenses. 71156 - Havana Demi Brown frame w/Brown lenses.
 
VIPER
Viper er det mest konkave modellen av de tre. Den er også
den bredeste og vil passe middels til store ansikter. linsehøyde inkludert ramme er 4,8 cm. Leveres i støtsikkert etui med pusseklut og nakkestropp.
Item No. 71151. Black glossy frames with grey lenses.
Item No. 71152. Havana Demi Brown frames with brown lenses.
Viper er det mest konkave modellen av de tre. Den er ogsåden bredeste og vil passe middels til store ansikter. linsehøyde inkludert ramme er 4,8 cm. Leveres i støtsikkert etui med pusseklut og nakkestropp.
 
71151 - Black glossy frame w/Grey lenses. 71152 - Havana Demi Brown frame w/Brown lenses.
 
PARAGON
En klassiker! En mindre buet innfatning. Passer de fleste typer ansikt med en stor linse som dekker godt. Linsehøyde inkludert ramme er 5,1 cm. Leveres i støtsikkert etui med pusseklut og nakkestropp.
 71153 - Black glossy frame w/Grey lenses. 71154 - Havana Demi Brown frame w/Brown lenses.
 
Våre solbriller har gjennom årene fått mange tilhengere. Fotokromatiske linser endrer innslippet av lys etter hvor lyst det er ute. Med andre ord, helt perfekt til fiske! De fleste av våre øvrige modeller har 1,1 mm tykke polariserte, ripeforsterkede vinylglass som gir en god balanse mellom innslipp av lys og den polariserende effekten. Gjør deg selv en tjeneste, beskytt øynene dine, vad trygt samt se mer fisk!
 
Boca Grande
Superlette briller med anti-refleksbehandlede utbyttbare linser. Vi leverer Boca Grande med 2 sett linser for å dekke alle mulige lysforhold. Leveres i eksklusivt futteral, med pusseklut og nakkebånd i neoprene. Linsene leveres i fargene: BB Copper & Sportsmans Yellow.

Art. Nr: 71150. Med både BB Copper & Sportsmans
Yellow linse. Innfatning: Matt brunspettet.
Trout Seeker
Lekre ”stalker” briller med linser som øker kontrasten.
Brun skilpadde-spettet innfatning er både tidløs og riktig. Fungerer meget bra sammen med de kobberfargede linsene. Leveres i eksklusivt støtabsorberende futteral, med pusseklut og nakkebånd i neoprene.

Art.Nr: 71148. Linsefarge: Brun.
Innfatning: Matt brunspettet
 
 
Alta Fotokromatisk
Suverene briller som passer best på de med litt smalere ansikt. Brun Demi innfatning med brune linser som gir finfin kontrast i vannet. Leveres i eksklusivt støtabsorberende futteral, med pusseklut og nakkebånd i neoprene.

Art.Nr: 71141. Linsefarge: Brun.
Innfating: Matt brunspettet.
Dee
Frekke, veltilpassede briller som kan brukes til mer enn bare fiske. Passer normale til litt bredere ansikter. 1,1 mm smokefargede linser. Leveres i støtsikkert futteral, med pusseklut og nakkebånd i neoprene.

Art. Nr: 71147. Linsefarge: Smoke
Innfatning: Matt sort.
 
 
Em
Kvalitetsbrille med absolutt beste polycarbonat linsekvalitet som gir optimalt synsbilde og best mulig
polarisering. Leveres i demi innfatning. Behagelig
brille som følger ansiktsformen.
Art.nr: 71182-Y Sportsman Yellow.
Art.nr: 71182-G Smoke/grå.
Art.nr: 71182-K Kobber.
Em Blue Revo
Samme kvaliteter som EM, men med den spesielle
Blue Revo coatingen. Selve linsen er i BB kvalitet.
Art.Nr: 71169.
 
 
 
Viewfinder
En av våre mest populære modeller, som passer de aller fleste ansiktsformer. På sidene finnes et ekstra
triangulært glass, som ytterligere utvider ditt synsfelt. Disse glassene er i smokefarge. Hovedlinsene kan leveres i 2 forskjellige farger: BB Copper og Sportsmans Yellow. Med 2 par Viewfinder er du ”fit for fight”!

Art. Nr: 71191. BB Copper linse.
Art. Nr. 71192. Sportsmans Yellow linse.
Opus
De japanskproduserte linsene er i en polycarbonat kvalitet som er opptil 100 ganger sterkere mot slag og støt enn en vanlig akryllinse. Kort sagt, utrolig bra briller for å oppnå bedre klarhet, fjerne reflekser og kunne se fisken bedre. OPUS – en kopperfarge som drar litt mot rosa. SIGHTFREE – gul linse, den beste fargen for maksimalt
syn på grå dager eller under tider på døgnet med lite lys.

Art.nr: 71188 Opus.
Art.nr: 71189 Sightfree.
 
Deer Creek Fotokromatisk
Utrolig bra passform. Med de fotokromatiske linsene blir det en kombinasjon som fungerer like bra til fiske som på byen. Matt brunspettet innfatning som oser av kvalitet. Brune linser som er mest allround ved de fleste tilfeller. Leveres i støtabsorberende futteral, med pusseklut og nakkebånd i neoprene.

Art. Nr: 71142. Linsefarge: Brun.
Innfatning: Matt Brunspettet.
Kispiox
En modell som sitter bra på normale og litt smalere ansikt. Kispiox har 1,1 mm uknuselige linser i 2 forskjellige farger. Leveres i støtsikkert futteral, med pusseklut og nakkebånd i neoprene.

Art. Nr: 71146. Linsefarge: BB Copper.
Innfatning: Matt svart.
 
 
Observer
Samme behagelige passform som Trout Seeker. Passer for normalt til bredt ansikt. Brillen leveres med gule glass som gir optimal sikt ved overskyet vær og dårlige lysforhold. Leveres i eksklusivt støtabsorberende futteral, med pusseklut og nakkebånd i neoprene.

Art. Nr: 71149. Linsefarge: Sportsmans yellow.
Innfatning: Matt sort.
Long Key Fotokromatisk
En nydelig brille som passer de fleste ansiktsfasonger. TR90 innfatning i sort matt farge, som gir bra holdbarhet. De fotokromatiske linsene tilpasser fargetettheten til sollyset. Leveres i eksklusivt støtabsorberende futteral, med pusseklut og nakkebånd i neoprene.

Art. Nr: 71140. Linsefarge: Smoke.
Innfatning: Matt svart.