SvenskEnglish
 

Fiskeutstyr i en klasse for seg

På jakt etter nytt fiskeutstyr? Guideline er en anerkjent produsent av fiskeutstyr som tilbyr en lang rekke kvalitetsprodukter for både nybegynnere og erfarende sportsfiskere. I vårt omfattende sortiment finner du blant annet stenger, sneller, fluesnører, skyteklumper, fortom og backing, vadere, fiskevest, bekledning, solbriller, laksefluer, ørretfluer og diverse tilbehør. Med andre ord produserer vi alt av fiskeutstyr som trengs for å sikre deg mange år med stor fiskeglede.

Takket være vår kompromissløse fokus på kvalitet har vi blitt et naturlig førstevalg for mange. Vi forener mangeårig kunnskap, kvalitetsmaterialer og avanserte produksjonsmetoder i alle våre produkter – og til priser som passer for alle budsjetter. Vi prioriterer vedvarende produktutvikling meget høyt, og derfor har vi etter hvert oppnådd en markedsledende posisjon innen produksjon av fiskeutstyr.

Vårt fiskeutstyr selges av kvalitetsbevisste forhandlere verden over. Har du spørsmål vedrørende vårt fiskeutstyr er det bare å ta kontakt med din nærmeste forhandler eller oss direkte. Velkommen til Guideline.

 

Se også våre produkter:

Fiskestenger
Sneller
Fluesnører
Tilbehør