SvenskEnglish
 

Fluestang i beste kvalitet

Er du på jakt etter en ny fluestang? Guideline er en markedsledende aktør innen utvikling og produksjon av fiskeutstyr. Et av våre viktigeste satsningsområder er fluestenger. En fluestang fra oss, er en fluestang basert på et kompromissløst fokus på kvalitet, høyteknologiske produksjonsmetoder og over 20-års erfaring med design og produksjon.

2013 er et stort år for Guideline fluestenger! I år lanserer vi to nye stangserier i vår viktigste og mest vellykkede produktgruppe. Etter 8 års tjeneste vil vår favoritt gjennom tidene, LeCie, vike for den nye LXi serien. En serie som er basert på den samme energiske grafittkvaliteten og aksjonstype. Men, LXi vil få sin egen identitet og temperament med nytt design, litt andre lengder og ikke minst forbedret aksjon, i ekte Scandi stil. Den andre store nyheten er at vi nå har utstyrt våre Reaction stenger med FRS (Fortified Resin System) som innebærer bruk av nanoteknologi.

Ønsker du å kjøpe fluestang og har spørsmål er det bare å ta kontakt med din nærmeste forhandler eller oss direkte. Velkommen til Guideline.


Se også våre produkter:

Reaction FRS
Lxi
Fario CRS
LXi T-Pac
Fario
LPXe
LPXe Switch
LPXe RS V2
Exceed
EXP4

Reaction FRS
Lxi
Fario CRS
LXi T-Pac
Fario
LPXe
LPXe Switch
LPXe RS V2
Exceed
EXP4