GUIDELINE STØTTER

Vi fluefiskere er helt avhengig av frisk natur, levedyktige fiskebestander og rene vassdrag. For et selskap som Guideline hviler hele vår eksistens på disse grunnleggende kriteriene. Men vi kan ikke gjøre alt. Guideline støtter derfor en rekke organisasjoner som gjør en fantastisk jobb for å beskytte våre elver og kjemper for å bevare de sårbare fiskebestandene vi har.Älvräddarnas Samorganisation er en ideell og partipolitisk uavhengig organisasjon som arbeider for at uregulerte elver ikke skal bygges ut for å produsere vannkraft. Samtidig arbeides det intensivt med restaurering, forbedring av vandringshinder og andre habitatsforbedrende tiltak i allerede utbygde vassdrag. Guideline er Gullsponsor.

Les mer på Älvräddarnas hjemmeside: https://alvraddarna.seReddvillaksen.no er en ideell stiftelse som arbeider for å sikre livskraftige fiskebestander i alle norske lakse- og sjøørretvassdrag. Styret arbeider ubetalt på ideell basis. Et særtrekk ved Reddvillaksen.no er at vi gir direkte økonomisk støtte til en rekke viktige og konkrete tiltak, ofte i samarbeid med andre organisasjoner som Norske Lakseelver og NJFF. Vår viktigste inntektskilde er den årlige villaksauksjonen som baserer seg på generøse gaver fra elveeiere, turistbedrifter, butikker, enkeltpersoner og utstyrsgrossister fra hele landet. Markedsføring av Villaksauksjonen når ca. 150.000 fiskere.

 

Les mer på Redd Villaksens hjemmeside: https://reddvillaksen.noNorske Lakseelver er næringsorganisasjon for rettighetshavere (og forpaktende foreninger) til fiske i vassdrag med laks, sjøørret og sjørøye. Norske Lakseelver representerer fiskerettshavere og elveeierlag i over 90 lakseførende vassdrag. Medlemslagene er spredt over hele landet fra Lakselv og Kongsfjordelva i nord, til Mandalselva og Otra i sør. Gjennom medlemslagene representerer Norske Lakseelver omlag 7000 fiskerettshavere. Det utgjør ca 70 % av alle rettighetshavere til laksevassdrag i Norge. Norske Lakseelver er til for medlemmene og vil hjelpe det enkelte medlemslag i saker der de har behov for bistand og rådgivning. Kombinasjonen av lokal kunnskap og en sterk felles organisasjon gir faglig tyngde og troverdighet.

 

Les mer på Norske Lakselvers hjemmeside: https://lakseelver.noNorth Atlantic Salmon Fund er en ideell organisasjon, stiftet 1996 i USA, for å støtte arbeidet til den Islandske forretningsmannen, miljøaktivisten og lidenskapelige fluefiskeren Orri Vigfusson. Gjennom sin strategi med oppkjøp av lokale fiskekvoter og en gradvis overgang til en bærekraftig utnytting av ressursene har Orri fått betegnelsen Atlanterhavslaksens redningsmann. Siden oppstarten i 1991 er det beregnet at arbeidet har reddet over 10 millioner villaks. Orri Vigfusson gikk bort 1 Juli 2017, men gjennom North Atlantic Salmon Funds (US) og samarbeidspartnere (bl.a. Redd Villaksen) har et nytt fond blitt stiftet for å hedre hans arbeid og pågangsmot. Det nye fondet ble opprettet i hans navn for å sikre at Orri’s signatur på inngåtte avtaler vedvarer så lenge det er nødvendig.

 

Les mer på N.A.S.F´s hjemmeside: http://northatlanticsalmonfund.orgVaren er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.